imi pare rau de toate intepaturile dintre fratii de aceiasi credinta,, ptr ca , la urma urmei toti suntem frati in Domnul, chiar daca suntem visarionisti, chiar daca suntem ai parintelui Cleopa, ai Pr, TEOFIL, SAU AI ORICARUI PARINTE INBUNATATIT DIN rOMANIA.
CA IN ORICE GRUPARE EXISTA PARERI SI PRO SI CONTRA, EU SUNT VISARIONIST , DAR NU CRED IN VISE, SI APRECIEZ FOARTE MULT PE PARINTELE cLEOPA CARE ,intradevar este un sfant al ortodoxiei si in acelasi timp si un stalp de nadejde. Sa nu uitam ca firea omului este diferita si fiecare intelege mai mult sau mai putin , la fel ca si cu samanta semanata. nu judec pe nimeni de aici, fiecare este dator sa aiba o parere, dar eu cred ca nu trebuie sa judecam un parinte , in general, dupa ce spun oamenii. Asa si in cazul parintelui Visarion., invatatura lui este de la sfintii Parinti, dar nu toti credstinii o asimileaza in acelasi fel. nu ma laud ca as fi cineva, nu vreau sa credeti asta, intradevar este o problema dar depinde din ce unghi este privita.Cititi predicile dansului sa va faceti singuri o parere si apoi judecati ce si cum. nu va lasati influentati de alte pareri.
|