View Single Post
Vechi 15.01.2012, 00:37:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Da, glykys, cum sa nu stiu, stiu. De aia am si spus ca recunosc ca locul rezervat pentru mine e iadul. Domnul cu tine, glykys draga, si sper sa-ti revezi bunica la locul cel bun! Sa-i spui saru-mana din partea mea, ca a avut grija sa creasca o buna crestina. Nu glumesc.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Incerc , fac un mare efort , sa cred ca esti intr o perioada ceva mai proasta , ca orice om dealtfel , caci cele scrise aici nu sunt demne de nici cel mai josnic dusman al acestui site ORTODOX , domnule MariS_ !
Cum iti permiti sa ranesti in halul asta pe cineva , sa-i terfelesti mortii , in numele FALSEI SMERENII , FALSEI CREDINTE si unei FALSE IUBIRI !
De
ce iti bati joc de noi , folosind cuvantul drag in batjocura , folosind numele celor plecati la Domnul a celor de pe aici !
Chiar nu inteleg atitudinea ta si cuvintele tale repetate obsesiv despre iad si rai ! Este H U L A ce faci dumneata , sa spui cine pleaca si cine nu in iad sau rai , si culmea sa se mai transmita si mesaje . . . Pacat de cuvintele alea care le pui la sfarsit , " har , smerenie si jertfa de sine " , dar o faci doar pentru impresia artistica , iar pacatul este si mai mare ca nu sti sa te opresti si ai smintit dintr un foc trei suflete, care chiar ti-au fost deschise , sincere si prietenoase . Te rog din bun simt sa nu-mi raspunzi , iar daca o faci ai mare grija pe cine mai smintesti, si te rog : inceteaza cu falsa smerenie , cu iadul si cu dragostea , iubirea si iertarea si alte cele pe care le mai folosesti in micile compuneri ale dumitale !