View Single Post
Vechi 15.01.2012, 01:03:39
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Mai frate,pai e o diferenta sa fii impotriva religiei iudaice si altceva sa ai ceva cu un anumit neam de oameni,genetic.
Anti-semitism ii zice cui are ceva cu arabi si cu evrei,de se numesc semiti partzial,precum se poate observa.
Semitzi sunt si arabi,pofteste de vezi aci si asta e ceva sigur:
http://en.wikipedia.org/wiki/Semitic
"In linguistics and ethnology, Semitic (from the Biblical "Shem", Hebrew: שם‎, translated as "name", Arabic: ساميّ‎) was first used to refer to a language family of largely Middle Eastern origin, now called the Semitic languages. This family includes the ancient and modern forms of; Akkadian, Aramaic, Hebrew, Arabic, Ge'ez, Maltese, Canaanite/Phoenician, Amorite, Eblaite, Ugaritic, Sutean, Chaldean, Mandaic, Ahlamu, Amharic, Tigre and Tigrinya among others."
Ori eu nu am nimic cu cei de sunt haplogrupul J2,care sunt din fii lui Sfantul prooroc Avraam ,genetic, ci nu sunt de acord cu religia judaista si cu statul Israel,care e o adunatura de judaisti.Si cu atat mai putzin cu razboaiele de dracii ii inseala pe unii din judaisti din statul Israel sa le duca.
Fratzia se pare ca nu stii ca majoritatea judaistilor sunt inselati de draci cu rasismul si considera oameni asiatici gen japonezi,chinezi ,coreeni etc inferiori.
Si ca sa vezi,nu s-au gasit din haplogrupurile asiatice deloc la jidovi (ci numai R1 si I si J si E1,care sunt indo-european - R1,iar I si J semite si E1 african).

Si ca sa vezi fratia ta cat de mult ii inseala dracii pe judaisti,vezi ce nivel de civilizatie au japonezi,cum poti sa crezi de asemenea oameni ca sunt inferiori genetic?
(vezi ca mai era careva de il insela dracii si isi zicea Andrei Cozia si a dat pe forum aci teoria jidoveasca de cum au aparut neamurile acelea asiatice,din impreunarea oamenilor zisi superiori,din haplogrupurile mentzionate mai sus,adica R1 si I si J si G si E1,cu dobitoacele,asta e teoria jidoveasca despre acesti oameni - coreeni,japonezi,chinezi etc).

Last edited by mihailt; 15.01.2012 at 01:15:19.
Reply With Quote