View Single Post
Vechi 16.01.2012, 04:51:12
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Dragului meu cu ochii oblici

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Aoleu, nu va mai opriti?! Ceva personal, repet, scris "manu propria", nu puteti concepe si posta? Vreau sa zic, altceva decat dulcegarii amare propagandistice cerulariene?!
Cum ai mărturisit în altă parte citești pe oblic și sunt convins că ai sărit răspunsul pe care ți l-am dat la această problemă de aceea - ca să nu te uiți în soare, fiindcă aceasta ar acoperi micuțele fante oblice ale ochișorilor tăi cu... lăcrămioare- te trimit din nou la răspunsul pe care ți l-am dat.
Vezi ți-am răspuns glumeț cum îți place ție și n-are rost să te necăjești gândind că nu este iubire între oamenii când li se arată hulele și păcatele izvorâte din hule care fără să-și dea seama îi chinuie pe ei. Dacă n-ai glumi cu mântuirea ta ai înțelege că adevărata iubire nu rabdă ca fratele să sufere prin neștiință luând adevărul drept minciună. Așa că, de crezi ori de nu crezi, eu te privesc ca un frate al meu în Adam și te doresc din toată inima ca să devii și frate în Hristos. Noi nu ținem atât să impunem vorbele noastre, pentru noi este important Hristos și dacă Sfinții au scris așa de frumos despre el mă bucur că mi-a dat Dumnezeu să-i cunosc și să fac părtași la bucuriile mele pe toți colegii noștri de pe forum care au ochii deschiși mari să citească pe drept, iar nu pe oblic, toată dreptatea:

Mat_13:52 Iar El le-a zis: De aceea, orice cărturar cu învățătură despre împărăția cerurilor este asemenea unui om gospodar, care scoate din vistieria sa noi și vechi.

Cât despre restul destul este răspunsul Domnului:

Mat_12:36 Vă spun că pentru orice cuvânt deșert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecății.

Nu este cazul să transformăm un forum ortodox în circ și întrecere între măscărici cum vor unii doar de dragul de a ne arăta mușchii degetelor și rezonanța tastaturii

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
SAU O MICĂ ÎNCHEIERE LA "PAPALITATE"

Dragii mei, cu bucurie vă anunț și mulțumesc domnului administrator că s-a închis, după atâtea sute de ani de rătăcire… Papalitatea. [...]
Cu durere și dragoste… dar întru adevăr, Alexandru
Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
[b]ARHIMANDRITUL SOFRONIE
[...]

în 1932 venise la Mănăstire un doctor în theologie, catolic, Păr. Ch. B. Acesta a vorbit mult cu Părintele V. despre diferite probleme legate de viața Sfântului Munte și, între altele, a înŹtrebat:
- Ce cărți citesc monahii voștri?
[...]
Și să nu dați plicticoasa replică: [...]
Noi ne ferim de a da replici de la noi căci noi nu dorim să ne lăudăm cu noi sau cu felul de a replica inteligent ci cu Dumnezeu care este minunat întru sfinți și mai ales pentru că dorim cu ardoare să se laude ADEVĂRUL...

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 16.01.2012 at 04:54:22.
Reply With Quote