View Single Post
Vechi 16.01.2012, 14:06:38
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Ba gandeste sanatos.
Sun foarte putini medici competenti in ziua de azi si rar dai de ei.
Nici nu stii cum e sa ajungi la urgenta cu salvarea, sa nu poti sa te tii pe picioare si sa ti se spune ca problema e la"mansarda", sau ca ti-e rau ca esti nemaritata - asta i s-a intamplat sotiei(pe langa faptul ca tot sistemul sanitar - si culmea, cel privat, a imbolnavit-o grav).
Rugati-va la Dumnezeu sa aveti cat mai putine tangente cu medicii ca daca ajungeti pe mana lor aveti cele mai mari sanse sa o patiti grav.
Iar tendinta aceasta stupida de generalizare. Unul sau doi doctori ti s'au parut tie a fi nu stiu cum si bineinteles, toti sunt asa. Si ba da, uite ca stiu cum e sa ajungi la Urgenta cu salvarea, dupa ce ai varsat sange o noapte intreaga si aia sa se uite la tine sa te intrebe daca esti gravida [ce legatura are, habar nu am], cand eu le'am spus clar ca am fost diagnosticata cu ulcer in urma cu ceva vreme. Da, am avut si eu de'a face cu incompetenti, mai ales in urma cu cativa ani, cand am trecut prin niste probleme serioase si mi'au dat ceva pastile de au inrautatit lucrurile in ultimul hal.
Dar asta nu inseamna ca ma incapatanez ca un catar si ca raman acasa sa bolesc si sa ma plang de dureri si alte cele. Daca sunt bolnava ma duc la doctor. Am intalnit si doctori foarte buni, din fericire. Asa cum in orice domeniu vei da peste competenti si peste incompetenti. Interesant cum lumea generalizeaza dupa exemple negative si nu pozitive.

Stii ce e cel mai frustrant? Daca X ajunge la un doctor incompetent, va spune ca toti sunt la fel. Dar daca dupa un timp ajunge, de voie de nevoie, la un doctor bun care il vindeca, va spune "Dumnezeu m'a vindecat".
Reply With Quote