View Single Post
Vechi 16.01.2012, 14:24:06
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

@Anna,nu stiu de ce de la o vreme esti asa revoltata impotriva mea. Asa cum gandesc eu consider ca o fac bine,sunt mai cu picioarele pe pamant. Poate la tine e un semn de intrebare atata timp cat refuzul meu de a face un vaccin il socotesti ca fiind un mod de gandire tragic.

@Florin-Ionut,eu am trecut prin mai multe cu doctorii (de la chirurgi,stomatologi,dermatologi etc.). Toti o apa si-un pamant! Rar,dar foarte rar,mai gasesti unul care sa aiba treaba cu subiectul. Stiu bine ce vorbesc chiar daca nu am detaliat prea mult si sunt catalogat ca unul care doar da din gura. Pai daca vreti va pun poze cu mine dupa operatie si va garantez ca cei care sunteti slabi de inger o sa vomitati sau vi se va face rau instantaneu! M-au tinut si doua ore in operatie,care tind sa cred ca au facut-o pe viu,tremuram tot de durere si am iesit in stare de soc. M-au mai luat si la misto dupa. Ca sa nu mai spun ca era niste conditii mizere,fapt pentru care am lasat-o balta de internare si a doua zi am fugit acasa,preferand sa ma tratez singur,sa-mi schimb singur bandajele si tot ce mai trebuia. Pot sa mai zic si de alti doctori,dar deocamdata ma opresc,cu alta ocazie poate voi da mai multe detalii. Deci inca o data ajung la concluzia ca si altii trebuie sa treaca prin ce am trecut eu ca sa ma inteleaga si sa poata gandi si ei la fel. Dar la dat din gura... toti se pricep!

@mihai07,ce a patit sotia ta i s-a intamplat si mamei mele. I-a spus ca probabil are probleme cu capu,ca el nu vede nimic in neregula,si ea avea probleme de ani de zile. Pai doctoru ala l-as fi omorat cu mana mea daca era sa fiu acolo de fata si sa aud ca-i spune asta! Apoi tot ei se revolta ca le taie din salarii,ca n-au conditii etc. Pai sa se duca la privat sa vada atunci cum ii zboara imediat afara la o faza din asta!

@catalin2,si eu sunt constient ca acest antitetanos imi era chiar necesar,avand probleme foarte mari din cauza unei rani timp de vreo doua luni (pana luna trecuta). Dar ideea e ca nu aveam incredere in ce se afla acolo,efectiv nu am vrut sa-mi asum riscul. Asta e ideea.

@Lucian008,tu deja exagerezi. Una e sa cumperi rosii din piata si alta e sa ai de lucru cu un vaccin,care se stie cat de vatamatoare sunt.

@Anna again: inseamna ca eu sunt cel mai ghinionist om de pe pamant,ca absolut toti doctorii (aproape) i-am nimerit prosti,nu?
Reply With Quote