16.01.2012, 18:11:26
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron
Acum doi ani, cand s-au anuntat taierile in salarii, pensii si ajutoare sociale, traiam din 503 lei pe luna, ajutor de somaj din care trebuia sa tin o gospodarie. Ca n-am deznadajduit si ca pana la urma am reusit sa ies din gaura, e treaba mea. Dar chiar atunci, cand eram in cea mai grea perioada a vietii mele, m-am bucurat cand am auzit ca in sfarsit se face ordine in sistemul de pensii, ca se ia inapoi ce s-a dat drept pomana electorala, ca se reformeaza sistemul bugetar, atat de ineficient, corupt si sugator de bani.
Nu locuiesc intr-o vila, ma consider parte din patura de jos a societatii, n-am nici studii superioare si castig destul de putin la patron. Dar nu dau vina pe stat pentru problemele mele, niciodata nu am facut asta.
Nu ma pot plange ca n-am de munca, atata timp cat altii au. Pentru ca daca altii au si eu nu am, inseamna ca aia sunt mai buni ca mine, mai performanti, ca e mai mare nevoie de ei decat de mine. Si asta spune ceva despre mine, nu despre statul in care traiesc.
Cam asta e rationamentul meu.
|
ma bucur sa constat ca mai exista si oameni care realizeaza pe ce lume traiesc si judeca corect.
|