Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Daca o dam in teoria conspiratiei la fel de bine poate fi extrem de nociva rosia din piata. Poate avea acelasi efect ca vaccinul daca e tratata. Si asa segmentul impactat fa fi si mai mare.
Eu nu sunt de acord cu majoritatea vaccinurilor pentru ca slabesc imunitatea si influenteaza negativ capacitatea organismului de a se autoapara, dar pana la teoria conspiratie de genul asta mai e mult. S-ar gasi metode mult mai eficiente.
|
Iti doresc sa nu ti se imbolnaveasca copilul de autism sau sa iti moara in brate la o zi dupa vacin. Ca poate atunci o sa intelegi ca nu tot ce zboara se mananca.
Eu as recomanda promotoriilor, in special lui Bil gates si sotiei sale, sa-si vaccineze copilasii public cu o doza de vaccin obisnuita, sau de ce nu sa se vaccineze chiar ei insusi.
Pana nu vad utilitatea vaccinului, nu o sa ma conving.
O intrebare banala: ptr ce trebuie sa mai vaccinezi un segment al populatiei daca respectiva boala a fost eradicata?
alta chestie..faci copilului DTP dar daca se intample sa se taie, sa fie muscat de caine s.a ii mai face un vaccin antitetanos?Or eu mis proasta or alta varianata nu-i. Unui copil vaccinat anti diftero-tetano-pertusiss ii mai faci un vaccin antitetanos? Care e rostu a doua vaccinuri in acelasi scop?
Astea sunt doar unele din multiplele intrebari. In timp ce voi medita la ele, ma voi gandi si la cuvintele lui Bertrand Russel, laureat al premiului Nobil ptr Impactul stiintei in societate, din 1953, referitor la importanta vaccinurilor..
Asadar, cine are minte sa ia aminte!