View Single Post
Vechi 16.01.2012, 18:24:34
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ce parere aveti despre vaccinul Rotarix?
Un mucilagiu de orez, un ceai de menta , o supa de morcovi, paine uscata...iata meniul natural al unui copil care se imbolnaveste de rotavirus.(si trece intr-o zi, maxim doua)
Atunci daca hrana ne poate deveni un medicament, ptr ce trebui introdus in corpul copilasului un vaccin care sa ii zdruncine din temelii sistemul imunitar, deoarece este perceput ca o avalansa?
Deja cred ca se exagereaza. Nu mai lasi copilul sa stranute...jap vaccin antigripal, nu il lasi sa faca rujeola, rubeola, oreion...jap ROR, nu il mai lasi sa faca varicela?
Oameni buni, asta sunt bolile copilariei, e firesc sa le faca acum, e chiar foarte bine. O astfel de boala se trateaza relativ usor si ofera imunitate pe viata, pe cand un vaccin ofera o imunitate de 10-20 de ani! Si atunci sa te trezezsti al 25-30 de ani ca faci rujeola, sau oreion(mai ales la barbati) sau varicela.... Groaznic!
Din incercarea nebuna de a-i "pazi" ii transformam pe copii in copii de laborator!Caliti-i, lasati sa invete sa lupte! Nu de alta, dar cubul se sticla se va sparge la un moment dat...si atunci va fi vai!