Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90
Serios? De asta folosesc femeile parfum? Pai cum asa? Eu folosesc si iarna parfum, atunci cand se presupune ca nu transpiram atat de mult. In plus, ati avut vreodata norocul sa stati in autobus langa vreo mademoiselle care incerca sa isi acopere duhoarea cu parfum? Iti muta nasul. Parfumul, ca si machiajul, vopseaua de par, oja s.a.m.d., are rolul de a infrumuseta, de a atrage atentia, un rol pur estetic. Ei bine, tatuajele au, in general, cam acelasi rol. Ca port un tatuaj pe piele sau ca ma machiez in fiecare zi, fara exceptie, nu e totuna? In plus, tatuajele se intampla sa mai aiba si o insemnatate aparte pentru cel care il poarta.
|
Gradina lui Dumnezeu e mare si cred ca fiecare are dreptul sa traiasca in ea. Despre mirosurile din autobuz, nu prea ar fi de comentat. Unele femei stiu si (se) simt, dar n-au ce face fiindca se intorc de la o munca istovitoare. Despre celelalte, Dumnezeu cu mila. Apoi, unii au probleme digestive, altii hormonale si tot asa... Totusi, uneori prea suntem sensibili. Daca unul vine de la tara si miroase a oaie, ni se pare ca "normal" ar trebui sa miroase a
Cristian Dior. Intamplarea face ca pentru fiecare dintre noi va veni acel timp in care se va ridica voalul motivatiilor subiective si
cineva isi va declina dreptul de autor al acestor motivatii, ceea ce va fi extrem de trist. Ma intreb oare, ce spune duhovnicul unei femei care merge sa se spovedeasca si doreste sa primeasca Sfintele Taine, daca are parul in curcubeu si unghiile "aranjate" intr-un anumit fel?