View Single Post
Vechi 16.01.2012, 20:24:58
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Nu va mai lasatzi manipulatzi de minciunile unor judaizantzi din PDL,ca daca s-a intamplat ce s-a intamplat in al doilea razboi mondial cu fratzii nostri crestini ortodocsi,ei au fost manipulatzi de bolsevici sa faca ce au facut.
Pai ce dl Stalin a fost rus?
Ca doar era georgian,da nu crestin ortodox ci jidovit,ca revolutzia din Rusia au facut-o jidovii,precum bine se stie.
Poporul rus crestin ortodox iubeste poporul roman,atzi auzit de vreun roman sa fie numit tzigan sau mai stiu eu cum prin Rusia precum s-a intamplat in Frantza si in Italia de cica sunt fratzii nostri?
Unii prin Rusia or fi suparatzi ca Romania nu a cerut protectzia lor si s-a orientat spre NATO (care e o jidovo-aliantza).
Pai da nici Austria,Finlanda,Irlanda,Malta,Suedia si Elvetzia nu sunt in NATO si sunt in tzarile foarte civilizate deci cine a zis ca trebuie sa fii in NATO sa ai nivel de trai si de civilizatzie ridicat?
http://en.wikipedia.org/wiki/NATO#Ex...s_and_strength

Dl Urban Iulian a omul Israelului si al SUA,normal ca baga absurditati la greu,la deruta.