Citat:
În prealabil postat de candles in the wind
Nu pentru ca cei ce arunca nu mai sunt oameni din multe puncte de vedere,sunt niste animale primare cu creierul aburind de alcool si droguri,niste lepre care precis stau pe capul parintilor nemuncind singurul lucru pe care-l fac fiind ragaitul berii. Ei fac ce fac doar din dorinta si din placerea de a distruge.ATAT. Ce rost are sa ne treaca prin cap ce aceia arputea sa gandeasca ceva..orice..
PS:amintitiva de grupurile de huligani puse intentionat pt a discredita protestatarii cinstiti de la revolutie si poate veti veti vedea perdeaua portocalie ce acopera constient si perfid huliganii de azi.
|
confirm! i-am vazut astazi pe strada cand veneam de la serviciu spre casa. erau aceleasi gasti de pitzi si de golani care fac in general scandal vara la terase, pe stranduri si in cluburi. Nu mi-a fost greu sa-i recunosc dupa imbracaminte si dupa cum vorbeau, si dupa dispretul cu care se uitau la hainele mele obisnuite (fara sclipici si branduri mari ca ale lor) si la sacosa mea din care se zareau 4 fire de praz.