View Single Post
Vechi 17.01.2012, 11:19:02
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Intr'un autobus sau pe strada se vede clar diferenta dintre cei care se intorc de la munca si cei care sunt certari cu apa, insa se considera foarte ingrijiti si pusi la punct, doar pentru ca duhoarea lor e "acoperita" [mai bine zis amestecata] cu parfumuri ieftine, imitatii ale celor scumpe.

Iar sa mergi la biserica sau la manastire direct din grajd e intr'adevar foarte frumos!
Mantuirea mea nu sta in grija fata de altii, ci in grija fata de mine insumi. Cu siguranta nu pot, prin tot ceea ce fac, sa nu aduc sminteala (numai pe acest thread, cata zarva am facut, din pacate), dar ingrijirea personala tine de un elementar bun-simt. Cine nu il are, este problema lui. Nu-l cunosc in alte privinte. Poate ca a salvat din foc sau din ape, multe vieti iar eu pe langa el sunt un pacatos amarat; poate se nevoieste in rugaciune mult mai mult decat mine; poate chiar diavolul mi-l arata exagerat si jalnic, doar-doar ma voi pune deasupra lui ca si pozitie in fata lui Dumnezeu... Din pacate sunt mai departe inteles gresit.

@Mihnea Dragomir
Citat:
Deci: a spus vreun urmaș al apostolilor din spațiul ortodox că a te tatua este un păcat ? A făcut asta într-un document, ceva, de exemplu o pastorală ? Dacă da, pune documentul pe masă, să îl citim. Dacă nu, abține-te de a expune părerile dumitale, sau ale vreunui călugăr Varzuvie, ca fiind părerea Bisericii dumitale.
Nu inteleg de unde ideea cu "Biserica mea"? Daca apartin unei biserici, imi doresc sa cred ca apartin aceleia: "Sfanta, soborniceasca si apostoleasca". Restul este praf in ochi.
Dumnezeu ne-a lasat liberi. Tu crezi ce vrei, iar eu nu sunt aici sa pun la dispozitie semnele cuielor Mantuitorului, pentru ca necredinciosii sa vada si sa creada. Totusi, daca eu as merge pe un forum catolic (ceea ce nu cred nici intr-o mie de ani) as sta intr-un colt, n-as fluiera in biserica. Tie ti se pare ca ti s-a dat drept de predicare, iar maine-poimane vei sustine hirotonia femeii lezbiene si dreptul ei de a sluji in sf Altar. (Pai unde scrie ca nu-i voie?) Daca tatuajul este un pacat sau nu, ti se va infatisa negru pe alb la dumnezeiasca judecata. Pana atunci ma tem ca trebuie sa mai ai nitintica rabdare.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote