View Single Post
Vechi 17.01.2012, 12:01:06
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Deci , tot "alarmat " sunt !
Revenind cu mai multa seriozitate , te rog inca odata sa te gandesti la cele spuse ! Amarat , pot fi si eu , si tu , ori si cine , Doamne fereste ! Fara picioare , bolnav de cancer , Doamne Fereste ! Ti se pare normal a pacatui voit sau de a accepta pacatul cand esti amarat sau extrem de bolnav ? Adica , mataluta sau eu , sau oricine de aici sau de oriunde , de este la limita vietii , la finalul ei , trebuie sa i se accepte orice dorinta pacatoasa ? Te intreb si eu pe dumneata , caci este scris la dumneata ,ortodox !
Mi se pare ca trebuie sa avem mai multa mila pentru semenii nostri, sa nu ii judecam asa aspru, sa fim mai blanzi si sa nu ne erijam in judecatori, nu ma intelegeti gresit, pacatul e tot pacat, si fumatul e tot pacat dar daca extrapolam, d-voastra va considerati fara nici un pacat , va considerati sfant de va permiteti sa judecati pe toata lumea?

Adica ati fi in stare sa mergeti la acel cersetor si sa ii spuneti, nu mai fuma , e un pacat si in schimb sa nu va vedeti propriile pacate?