View Single Post
Vechi 17.01.2012, 13:20:56
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de candles in the wind Vezi mesajul
Esti sustinator pt ca probabil ai ce manca..poate nu iti inchipui cum cum e sa mananci ciorba din coji de cartofi..recent am intalnit pe cineva care altceva nu avea de mancare..si totusi..nu sunt chiar atat de impotriva masurilor cat ma intriga faptul ca "prostii mor de foame"(citat din cuvintele unei sotii de pdlist)iar ei fac fraude de ZECI DE MILIOANE DE EUROOOOO!sustine-i in continuare si vei fi partas moral la acest genocid.
Daca citeai cu atentie threadul, sau macar mesajele mele recente din thread inainte sa te apuci sa-mi raspunzi, ai fi vazut ca nu sunt strain de privatiuni, am fost si eu asistat social, chiar in perioada cand s-au anuntat taierile.

Tot aud argumentul asta cu "lasa, ca tu vorbesti cu burta plina" si nu inteleg de ce o burta goala schimba valorile in care trebuie credem. Sigur, nivelul de plinatate a burtii ne schimba perspectiva, dar pentru ca ajungem la fundul sacului nu inseamna ca avem dintr-o data dreptul imuabil sa le cerem altora sa ne ajute la nesfarsit. Burta goala nu-ti absolva carentele personale, defectele, lenea, prostia, motivele pentru care n-a mai fost nevoie de tine si ai fost dat afara.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.