17.01.2012, 15:58:53
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de flori.c
Dupa cum vad continui sa folosesti un limbaj suburban, domnule.
Tin sa-ti precizez ca prin natura profesiei umblu prin toata tara si am intalnit oameni harnici, inteligenti si disperati de ce se intampla in jur si ca li se pun tot felul de piedici si nu pot face mai mult.
In vara am fost in cateva tari din Europa si am intalnit si pe acolo destui straini, mai putin inteligenti, mai putin curat imbracati, dar care isi vorbeau cu multa decenta. Se respectau , nu se jigneau, nu jigneau poporul din care faceau parte.
Si-apoi daca te intereseaza cine sunt trebuie sa-ti spun, domnule, ca am fost la un pas sa mor impuscata la revolutie in Piata Universitatii, la un pas sa fiu linsata de minerii care bateau copii nevinovati in fata Spitalului Coltea si pe care am incercat sa-i salvez din mainile acestora. Am facut totul pentru copilul meu, pentru ca lui sa-i fie mai bine. Si ii este mai bine dacat inainte de 89 si munceste f mult, nu este nici lenes si nici prost, ba chiar este foarte apreciat de colegii de serviciu de germania, usa si alte tari. Asa ca nu face aprecieri total eronate.
Pune mana, mai citeste, mai invata si vei deveni mai intelept . Du-te tu prin tara si sa vezi acolo oameni adevarati, nu te uita la ce dau televiziunile noastre, tot ce-i mai rau. Sau daca nu reusesti mai uita-te si pe alte televiziuni: un pro 7, rtl etc. Sa cunosti lumea si-ai sa intelegi.
|
Cool story, bro.
|