View Single Post
Vechi 17.01.2012, 17:44:21
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
daca copilul tau a facut vaccinul de o perioada buna 3saptamani-1 luna si nu au aparut inca nici un efect negativ major, slava Domnului! Asta nu iseamna ca in timp nu vor aparea alte efecte majore de mai mici proportii pe care medicii, e foarte posibil, sa le gaseasca diferite cauze.
Eu cand am descoperit rotarixul copilul meu trecuse de 8 luni.Si toate situatiile in care ne-am intersectat cu rotavirusul le-am depasit cu usurinta, prin alimentatie.
A trecut ceva timp...cam 2 luni de acum, si nu a facut decat la al 2 lea rapel, putina febra, dar care a trecut de la sine.

Aoleu...numai de astea trebuie sa imi mai zici...., eu sper din toata inima ca Dumnezeu sa o fereasca de orice efecte!!!

Noi am decis sa il facem si pentru ca bebelusa nu era(si nici acum nu e, de alzfel) tocmai dolofana, ca sa imi permit sa stau linistita in eventualitatea ca ar contacta acel virus, pentru ca am auzit ca se deshidrateaza f repede, si in cele mai multe cazuri se ajunge la spital, cu perfuzii si de astea.

Acum nu stiu ce sa zic de ROR...ca despre el am auzit iarasi lucruri negative...
Reply With Quote