View Single Post
Vechi 17.01.2012, 18:40:16
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu vreau sa vina cineva presedinte,sa faca si aci constitutzie cum a facut dl Orban in Ungaria.
M-am saturat de ultra-nationalisti inselati de draci,care tot fac discrimare rasiala cu ungurii ca sunt huni si mai stiu eu ce.

Si ungurii sarmanii au fost prigonitzi de unii inselatzi de draci pe cine stie motive aberante si au iesit in strada,ca erau omoratzi de foame ca la Auschwitz si in Bulgaria se intampla la fel.
Se pare ca unii neo-nazisti au facut niste teste si dupa cum le-au facut a iesit ca ungurii romani si bulgari nu sunt suficient de europeni si in consecintza trebuie exterminatzi.
Istoria zice ca au mai venit pe aci huni,bulgari,tatari etc.
Prea putzin imi pasa de teoriile neo-naziste ale unora de prin UE,suntem oameni cu totzi.
Sa plece neo-nazistul acesta inselat de draci de la putere sau sa inceteze cu exterminarea populatziei Romaniei,parca ar fi la Auschwitz aci,pai ajutorul social e la vreo 200 de ron de persoana,pentru cine nu are de munca,asta daca e iarna grea nici nu ajunge de incalzire,darmite sa mai mananaci.

Noi nu suntem Imperiul Roman si nici nu prea suntem latini,da dnia sa e atat de inselat de draci ca nu a citit in istoie ca in Imperiul Roman erau primitzi si barbari,li se dadea pamant unde sa lucreze sa aibe cu ce sa traiasca,li se dadea casa etc erau primitzi si in armata.
Deci nu are niciun rost ca UE sa se creada urmasii Imperiului Roman,ca ei dupa modul de comportare de acum sunt urmasi jidovitzilor nazisti gen Hitler si gasca sa de inselatzi de draci de au vrut sa extermine populatzia Rusiei ca cica e amestecata cu tatari (care teorie s-a dovedit extrem de ridicola dupa analizele noi,cand s-a vazut ca rusii sunt amestec de slavi cu vikingi,majoritar,da acum nu mai vor rusii sa se alature UE si bine fac).
Acum se iau de guvernul Ungariei pentru ca a dat o constitutzie umana,ca mi se pare ca ungurii erau primii pe lista neagra a neo-nazistilor inselatzi de draci din UE,la exterminat.Si normal avand constitutzia asta umana Ungaria jidovitzi neo-nazisti ai UE nu mai pot sa extermine poporul ungar.
Prea putzin imi pasa ca in ce ii inseala dracii pe ei (neo-nazistii UE) ca ungurii zice ca sunt amestecatzi cu asiatici (huni),eu nu am nimic cu asiatici.
Cred ca o sa inceapa sa imi vina sa vomit cand o sa aud de UE,daca nu termina cu politica neo-nazista rasista jidovita.