View Single Post
Vechi 17.01.2012, 19:01:38
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CelMandru Vezi mesajul
Eu cred că nu există rugăciunea mai puternică decât alta. Și mai cred că e de datoria noastră să rostim aceste două rugăciuni în tot ceasul, de nădăjduim la mila Domnului.
Bine punctat ! Orice rugaciune spusa cu credinta , din inima , cu sinceritate , cu mintea adunata si curatita de alte ganduri nefolositoare , este puternica in fata lui Dumnezeu , caci El ne cunoaste dinainte gandul nostru si cele de care avem nevoie , numai ca rugaciunea are si rolul disciplinarii noastre duhovnicesti , a deparazitarii mintii de cele nefolositoare . Rugaciunea este in acest sens un exercitiu continuu si o mentinere a legaturii cu Dumnezeu.
Nu de forumule si cuvinte aranjate in anumit fel are nevoie Dumnezeu , ci de inima curata si smerita , iar asta se poate realiza si prin rugaciunea Inimii si prin Tatal nostru , dar se alege in general "formula" cea mai scurta si la indemana tuturor :"Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu . . .. . "