View Single Post
Vechi 12.09.2007, 15:21:30
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicola06
Buna Alexandra!
Mai cunosc si eu site-uri ortodoxe, dar ai putea sa imi dai tu repere de unde ai luat citatele, exact suportul informational... pt a prezenta ortodoxismul. Cred ca ai facut teologia, sau poate esti mai citita ca mine. NU pot sa ma laud ca am citit toata Biblia si nu as sti unde sa pot gasi citatele respective. Poate ai vreu dosarel pe calculator sau niste fituici cu cele prezentate, orice material m`ar ajuta.
Vad ca toata lumea, spune de a fugi de musulmani pentru.... n motive... care de care mai dure si mai infricosatoare. Nu se poate generaliza pentru un popor, nu se poate spune ca toti sunt la fel, depinde de la persoana la persoana.
Toata lumea da sfaturi de a fugi de ei, dar poate ca nimeni nu a fost in situatia de iubi un musulman, de a-l cunoaste. E usor sa dai sfaturi. Poate pe de o parte sunt bune sfaturile, dar nu sunt usor de realizat pentru ca nu toti musulmanii sunt ca in descrierile pe care le`am citit...
Educatia in islam adica spalarea creierului incepe din momentul in care s-au nascut. Si musulmanul dupa ce te are in plasa isi arata adevarata fata. Inca nu ai aflat motivele pentru care oamenii te sfatuiesc de bine, adica sa eviti musulmanii si islamul? In primul rand modul cum sunt tratate femeile, viata de dependenta din toate punctele de vedere pe care o are femeia intr-o familie musulmana (caci el fiind musulman copii vor fi musulmani (daca ea nu are personalitate si traiesc intr-o tara musulmana), sotia chiar de este crestina va duce o viata musulmana din toate punctele de vedere, de la pat si bucatarie pana ... la pierderea sufletului. De doresti detalii, iti voi posta versete din Coran cu duiumul...si sa ai in vedere ca orice musulman chiar de nu este prea instruit in ale religiei...are sadit in suflet ura pentru kafiri (necredinciosii lui Allah) si rautatea.