..oricum nu vor tine seama de ceea ce am postat noi aici...ei sunt atat de curtenitori si vicleni.joaca atat de bine...ca fetele vor fi victime inainte sa se dumireasca ce vor ..apoi f.greu va vor mai slabi latul..daca veti mai apuca..am prietene care s-au crezut f.istete ,femei cu personalitate care ar fi facut din gunoi bici ,din orice barbat rau unul mai bun..iar respectivii domni pe care i-au cunoscut erau din Emirate si Arabia Saudita nu din orice amarata de tara musulmana..unde se presupune ca atat femeile cat si barbatii sunt emancipati ...si din niste domni cu o purtare impecabila s-au transformat in niste bestii acolo,la ei acasa,,,le-au retinut si pasapoartele desi nu erau casatoriti,pe una din fostele mele colege a ranit-o cu un cutit in mana ,de fapt a vrut s-o omoare..doar fiindca unul dintre prietenii respectivului s-a uitat la ea iar ea la randul ei l-a privit..a fost multa vreme internata in spital nu stiu daca si-o mai fi revenit..Si asta nu e tot...acolo mai aveau cateva amante si cate o nevasta doua...practic le-au sechestrat,iar mamele acestor barbati au fost complice si ele..da,acele mamaite infofolite ..sunt adevaratii cerberi ai casei,cu niste fii educati in ascultare totala fata de ele.Nu este un scenariu de film ce am relatat eu aici este realitate 100%...si sunt convinsa de veridicitatea faptelor,am mai auzit zeci de povesti similare.
|