este adevarat ca in cadrul casatoriei cu un musulman,situatia femeii poate deveni un calvar dar referitor la converire,daca tu devii un exemplu de viata pentru el si tu il controlezi,acesta te poate urma.desi se bat cu pumnul in piept pentru religia lor,in interiorul tarilor musulmane se simt ca intr-o cusca din care vor sa scape.acolo ei nu isi pot alege preferintele religioase pentru ca asta inseamna crima,deci le este aproape imposibil sa se converteasca.
daca femeia le face toate poftele si le canta in struna ,normal ca ei fac ce vor din ele.daca chiar vrei sa fii cu un musulman trebuie sa fii mai puternica decat el,pentru ca nu te pui cu oricine,ci te ,,pui cu dracu,, cum se spune.
trebuie invatati si obisnuiti de la inceput cu obiceiurile noastre,acestui prieten al meu i se parea ceva de neconceput ca eu sa-mi pun pe net poze in fusta,acum,dupa ce l-am educat si i-am aratat ca nu imi pasa de ideile lui preconcepute,chiar ma lauda cat de bineimi sta in fusta.si tot timpul imi spune ca vrea sa se schimbe dar trebuie sa am rabdare cu el pentru ca vine din alta cultura si nu este prea usor.
desi suntem foarte sinceri unul cu altul si vorbim despre orice,ii simt acea perversitate si agresivitate.se abtine mult pentru ca am cazut de comun acord sa ramanem prieteni pentru ca o relatie intre noi este aproape imposibila din cauza diferentelor religioase si de cultura.dar inainte,mi-a spus ca daca m-ar vedea cu unul m-ar lovi pana mi-ar vedea sangele.
eu zic sa va feriti cat puteti de a avea o relatie cu un musulman dar daca credeti ca il puteti aduce pe calea cea dreapta,faceti tot ce va sta in putere,macar initiati-l pe calea asta si apoi lasati-L pe Dumnezeu sa decida.eu zic ca merita acest sacrificiu,de noi depind si faptele celorlalti iar daca ii putem ajuta cu siguranta vom fi rasplatiti in ceruri.
|