View Single Post
Vechi 18.01.2012, 21:58:15
Laura19
Guest

Implicit

off-topic oarecum. Ca sa raspund la intrebarea care mi s-a pus, adica "ce partid mai este si "pentru patrie" ",scurt istoric: "Partidul „Pentru Patrie” (PPP) a fost înființat în 1993, la inițiativa unui grup de vechi luptători în Rezistența Națională Anticomunistă, foști legionari si foști deținuți politici și partizani in munți.Deoarece partidul legionar a fost singurul partid rămas interzis după revoluția din 1989,legionarii au căutat diverse denumiri pentru mișcarea lor ultima fiind PPP :Partidul „Pentru Patrie”

PPP a apărut ca o reacție la continuitatea și consolidarea structurilor sistemului dinainte de 1989, dezvoltarea unui politicianism corupt și imoral, întemeietorii săi considerând că acestea puneau în pericol existența neamului românesc și a statului național unitar român, amenințînd România cu izolarea de lumea civilizată. În aceste condiții, vechii luptători au considerat că Rezistența Națională trebuie să continue, dar în condițiile și cadrele puse la dispoziție de Statul de Drept.
PPP se revendica de la valorile doctrinei national-creștine, situindu-se la dreapta eșicherului politic românesc. Suntem o organizație întemeiată pe Disciplină si Ordine morală. Suntem adepții actului creatorși respingem polemicile sterile.

PPP este singura forță politică ce continuă în mod legitim spiritul Rezistenței Naționale Anticomuniste. El vrea să adune într-un puternic pol național-creștin pe toți acei ce împărtășesc valorile românești, creștine și ale Statului de Drept, pentru care am militat si milităm.
Președinte: Virgil Totoescu (Suceava) - învățător, participant la Rezistența Națională Anticomunistă, fost deținut politic între 1948 și 1964."
ii puteti gasi pe facebook ori pe siteul lor oficial: pentrupatrie.ro .
Nu incerc sa fac reclama, pur si simplu am aflat recent de ei, si am auzit de la mai multi ca ar fi singurul partid nationalist care ar merita sa fie ales si vroiam sa stiu daca si voi credeti ca ar fi o alegere buna ptr a inlocui PD. :)

on-topic. Un parinte a spus-iertare,nu mai tin minte numele- ca daca toti romanii sau majoritatea, ar tine post strict 3 zile si s-ar ruga intens, tara s-ar schimba. Dar cati se mai roaga ptr tara?
Am inteles ca protestatarii din Sibiu, s-au rugat in strada si au cantat Imnul Sfantului Nicolae.
"La Catedrala Mitropolitană, protestatarii au îngenuncheat și s-au rugat, iar apoi au plecat spre Complexul Studențesc. În complex, protestatarii au scandat "Studenți, veniți cu noi", iar apoi au plecat spre studioul teritorial al TVR Timișoara, unde au strigat "Demisia" și "Jos TVR".-Timisoara-antena3