Sarbii pe langa ca sunt de o credinta cu noi mai sunt si de acelasi sange.
De cand NATO a bombardat obiective civile din Serbia de Sfintele Pasti,nu mai suport NATO si jidovitzi care au intaratat pe bosnieci (care sunt sarbi) sa se separe de sarbi.
Numai cineva pe care il inseala dracii poate sa nege toate dovezile stiintzifice (si normal sunt mult mai multe decat am prezentat aci) si sa sustzina in continuare prostia ca romanii sunt latini.
Apoi vedetzi sonoritatea numelor oraselor dacice,Sucidava,Petrodava etc ca asa sunt mentzionate in documentele latine/grecesti,astea sunt nume cu sonoritate slavica.
Noi suntem tradatori,ca ne-au inselat dracii,ca Serbia nu ne-a atacat vreodata,ca ei stiu ca suntem fratzi de sange cu ei,da romanii insista sa ia din pamantul Bulgariei,au dat voie la NATO sa mearga sa bombardeze obiective civile in Serbia de Sfintele Pasti,folosind spatziul aerian al Romaniei,acum au acceptat sa puna aci scutul acela anti-racheta etc.
Si acum insista in continuare cu prostia de a nu se apropia de Rusia,prefera sa fie exterminat din neamul nostru de unii inselatzi de draci.