View Single Post
Vechi 19.01.2012, 09:44:56
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

fiecare cu cerintele si dorintele lui mai mult sau mai putin ... ortodoxe ...

cat despre proteste ... macar de ar da Domnul sa se schimbe ceva in bine si nu in mai rau ... la alegeri anticipate ma indoiesc ca se va ajunge chiar daca sa zicem ca prin reducere la absurd si-ar da Boc demisia ...

si cine ar veni in locul lui basescu ... ca o data si o data tot tre sa vina cineva, va avea rau tare de furca .... tara este cred ca mai mult de jumatate distrusa, vanduta si bagata in datorii pe zeci de ani ... s-au vandut prea multe la investitori straini ... ce e drept ca cei care au noroc si lucreaza in astfel de firme au salarii bunisoare ...

poate doar in agricultura daca s-ar investi si s-ar face ceva cu cap ar mai putea iesi ceva bun ... prea multe importam cand stam cu fundul pe ale noastre ...

eu una sincer, pentru copiii mei vreau ceva mult mai bun decat ce se gaseste aici in tara noastra ... tara este extraordinar de frumoasa si fffff bogata, cu foarte mult potential, dar daca nu s-a stiut sa se profite de asta si s-a dat cu piciorul, avem ce meritam ... si pacat ca este foarte greu de recuperat si de reparat tot raul facut ...