View Single Post
Vechi 19.01.2012, 14:04:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Expresia "totul e sa vem de unde alege" nu inseamna neaparat ca nu avem de unde alege , poate intr-un an este de unde in alt an nu prea. la urma urmei asta mai putin conteaza

insa repet chiar daca ati abatut subiectul supra persoanei mele totusi topicul in care postam nu este peroana mea sau evitarea subiectului prin atintirea atentiei care persoana cu critica sau cu lauda.

adica cumva bai tu sa taci ca nu esti mai breaz , noi sintem mai breji ca uite asa si asa .
este la fel de adevarat ca o astel de polemica sau pretentie daca vreti nu- si are riostul .
.......
Este adevarat ca unii dintre preoti fara sa incalce nici o pravila ies singuri nemultumiti de unele aspecte pe care le considera de neacceptat continuind sa serveasca pe Domnul in particular in modul cum au inteles ca trebuie fara a adera in mod necesar la vreo alta biserica concurenta.
......
Cu siguranta ca nu sint eu primul sinici ultimul care cere revelatii calugaresti la care au acces doar teiologii de meserie.
La intrebarea mea "Tu ce ai facut in acest sens de avea de unde alege?" tot nu ai raspuns, desi ai scris iarasi un kilometru. Sicer iti spun nivelul tau de exprimare pe mine ma depaseste. Incearca totusi in exprimarile tale sa fii mai clar, mai concis iar finalitatea exprimarii sa aiba o logica.

Vorbesti la un moment dat de duhovnicul tau...dar in ale topicuri sustii reincarnarea...spune-mi totusi de curiozitate carei confesiuni apartii? (te rog raspunde intrebarii cu un cuvant fara a bate campii - multumesc)
Reply With Quote