Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
La intrebarea mea "Tu ce ai facut in acest sens de avea de unde alege?" tot nu ai raspuns, desi ai scris iarasi un kilometru. Sicer iti spun nivelul tau de exprimare pe mine ma depaseste. Incearca totusi in exprimarile tale sa fii mai clar, mai concis iar finalitatea exprimarii sa aiba o logica.
Vorbesti la un moment dat de duhovnicul tau...dar in ale topicuri sustii reincarnarea...spune-mi totusi de curiozitate carei confesiuni apartii? (te rog raspunde intrebarii cu un cuvant fara a bate campii - multumesc)
|
O alta problema a bisericii sint cei care profita de inerentele am zice erori (de ssitem sau umane) si fac vilva in jusrul acestor cazuri.
Chiar daca nu are nici un fel de relevanta am sa raspund la intrebarea ta Ce a faut eu ca sa fie de unde alege?
Am hotarit sa nu dau examen la teologie chiar daca am fost indrumat de un preot ortodox si astfel am lasat locul libet -in evntualitatea in care reuseam- altuia poate mai bun ca mine , care are o anume chemare catre acest lucru -si aici ma refer la lucrul cu oamenii- eu sint un tip de personalitate care nu se simte in largul lui cind este in centrul atentie in public deci a vb unui public este o oroare pt mine in schimb in scris ma descurc fara probleme.
In legatura cu credinta mea este o problema personala intre mine , Dumnezeu si duhovnic- chiar daca sint ortodox duhovnicul meu este sa spunem mai ingaduitor insa in acelasi timp m-a povatuit sa nu fac propaganda asa incit nu voi mai vb despre reincarnare.
Poate doar cu exceptia mesajelor personale, discutii particulare amicale.