Nici nu stiti cat de mult ma bucur ca sunteti "aproape" de mine. In mare parte teoria o stiu, dar practica este mult mai grea. Sigur ca rugaciunea trebuie sa fie in orice clipa in minte, si mintea la Dumnezeu. Dar este foarte greu cand te lasi apasat de deznadejde, care vine insotita si cu o oarecare neputinta. Oricum, chiar daca spuneam mai sus ca teoria in mare o stiu, este foarte bine sa ti-o mai aminteasca cineva din cand in cand. Stiu ca sunt persoane care au reusit sa mearga mai departe, asta incerc si eu, dar mi se pare asa de greu. Dar, desi mi-e slaba, nadejdea inca nu mi-a pierit. Si cea mai mare, dupa Dumnezeu, este la Maica Sa. Dar tot este greu, si plin de ceata. Mi-as dori sa iau si eu o decizie in viata mea pentru ca sunt sigura, dar nesiguranta si frica fac parte din viata mea de zi cu zi... si se pare ca inca nu a randuit Domnul sa-mi dea curajul necesar de a merge mai departe. Am o varsta si anii trec ca si clipele...de-as putea avea rabdarea necesara... sa ne ajute Maica Domnului.
Cu drag
AGabriela
|