View Single Post
Vechi 20.01.2012, 21:22:40
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=candles in the wind;423554]
Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Deci conceptia ta e urmatoarea:
Bogatii=inteligenti+harnici
Saracii=lenesi+prosti.
Tu traiesti cu impresia ca multi din cei aflati in strada,care nu au de munca,stau si asteapta para malaiata?stau si asteapta asistarea statului?
Te inseli amarnic.
Pesemne ca nici nu-ti trece prin cap cum e sa cauti cu DISPERARE un loc de munca si sa nu I'll gasesti pt ca pe nimeni nu mai intereseaza in tara asta nici studiile nici competentele
PS: daca cineva spune ceva tare si apasat,chiar incomod,chiar incruntat,tare pe pozitii,asta nu inseamna ca spune si adevarul.
Ce mult a reusit sa pacaleasca acest om.eu ma mir cum de I'll mai crede cineva.eu nu am ceva personal cu el(initial votandu-l)ci cu toti..ii inteleg pe cei care nu mai cred in nimeni..dar sa-i mai crezi pe portocalii astia?nu pot sa inteleg.pe vine te conving tonul..vorbele..te lasi fermecat..dar totusi un semn de intrebare in privinta lipsei FAPTELOR nu iti pui?
Problema Romaniei e tocmai lipsa capitalismului.Astia-s niste borfasi nu capitalisti.Toti doctorii astia in economie care ne trimit la munca fura de la stat.Toti sant platiti de la stat.Televiziunile basiste sant sustinute cu bani furati de la stat,ziarele la fel dar ei ne dau noua lectii despre cum e in capitalism. :D
Noi n-am avut capitalism in Romania am avut numai hoti .Si acum ne conduc cei mai nenorociti hoti.