View Single Post
Vechi 22.01.2012, 00:35:26
carmen1980 carmen1980 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.01.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona_fidela Vezi mesajul
Doamne ajuta,

Am o intrebare, poate careva dintre dumneavoastra imi poate da un raspuns. De ce Dumnezeu nu ne-a creat pe toti frumosi(fizic), astfel incat sa aiba fiecare sanse la casatorie? Sau macar daca tot nu ne-a creat pe toti frumosi, de ce a lasat ca aspectul fizic sa fie primul criteriu care se ia in seama atunci cand vine vorba de sa-ti placa o persoana(ma refer sa-ti placa pentru a putea avea o relatie cu acea persoana, iar mai apoi, a te casatori si a intemeia o familie)? De ce a permis ca o persoana urata fizic, dar cu calitati intelectuale si morale sa fie data la o parte, fara a avea sansa la fericire, in comparatie cu o persoana frumoasa fizic, dar urata moral si cu un intelect scazut? Si mai ales barbatii, oricat de urati ar fi, au pretentii la femei frumoase. Femeile frumoase de ce nu s-ar uita si ele atunci tot doar la barbati frumosi? Multumesc. O duminica placuta! (Rog ca acele persoane care vor sa faca misto de acest subiect sa se abtina de la a scrie raspuns si sa ocoleasca acest subiect.)
Va inteleg perfect, cred ca in aceease situatie ma aflu si eu, insa cu voia lui Dumnezeu, toate se vor rezolva, apropos, de persoanele care fac misto,, si eu mi-am spus un pas al meu si unii au raspuns ironic, nu stiu cum sa sterg topicul/subiectul
Reply With Quote