Citat:
Īn prealabil postat de Raoul
Te complici prea mult Anna,problema e simpla: imi doresc o tara in care sa pot merge linistit pe jos,cu bicicleta etc. Doresc sa nu ma vad oameni si copii muscati,mutilati sau chiar omorati de caini. Doresc sa nu mai vad pe strazile din orasele noastre ra**ti de caine! Cand oi avea copii doresc sa nu stau cu grija ca pot ajunge sfasiati de niste astfel de haite. Cer oare imposibilul? Ce te revolti asa? Sa scapam odata de ei,prin orice metoda,numai sa nu mai fie. Asta e tot ce vreau.
|
Saruri de plumb, frate Raoul, si altele. Daca o sa ajung intr-o zona cu haite agresive, "cutu-cutu, hai la tata, uite carnea", apoi...see'em on the other side...

Din moment ce nu sunt oameni, si nici animale pe cale de disparitie, pot sa extermin linistit tot ce este caine agresiv.
Pe de alta parte, o cunoastere empirica, la care am ajuns, imi spune ca poti cunoaste cainele bland, chiar maidanez, privire si...expresie. O sa razi, dar asa e. (Sunt biolog de formatie, dar pe bune, asta e o cunoastere empirica, nu o gasesti in carti, articole sau cursuri de zoo sau medicina vete). Multi caini imi sunt dragi, dar totul pana la agresiune: i-as ucide cu sange rece, indiferent ce spun legea, curtea de magistrati constipati, pardon curtea constitutionala, si alte aiureli de structuri artificiale ale statului modern. Nu dau doua parale pe legile unui stat facut de masoni, si in consecinta corupt pana la maduva: le calc cu placere, daca e nevoie.