View Single Post
Vechi 22.01.2012, 03:31:50
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de candles in the wind Vezi mesajul
Analiza este realizata de o "minte stralucita"..cine este aceasta minte stralucita?!?avem exemple de minti stralucite care au derapat prin slugarnicie(de ex liiceanu,care atunci cand vorbeste despre ceva apolitic e genialmin politica vede doar portocaliu).
Vorbiti despre manipulari intr_una.nimeni nu exclude asta DAR tot nimeni nu se intreaba daca nu cumva si articolul de mai sus nu e tot o manipulare.
Daca v-ati gandi mai putin la manipulari,mai putin la partide,oricare ar fi ele indiferent de culoare,ati reusi sa observati un lucru clar:tara asta a inceput sa se piarda putin cate putin prin foame,prin saracie,prin lipsa locurilor de munca,prin lipsa unui sistem medical (slabe dotari,plecari de medici,blazare sau poate incompetenta din cauza salariilor de mizerie),prin distrugerea invatamantului,prin promovarea incompetentei si nepotismului,prin FURTURI COLOSALE,pe care unii,se pare ca nu vor sa le vada..si in final adaug scaderea increderii in biserica din cauza implicarilor in politica..in sens negativ..
Tinerii de azi nu au aproape nici o sansa.am trecut prin experienta de dupa facultate cu trimisul a sute de CV_uri,participarea la zeci de interviuri..toate fara rost..pt ca pe nimeni nu intereseaza ce ai in cap..ci sa vrei bani cat mai putini..cati din fostii colegi ai dumneavoastra s-au realizat in vreun fel..5%?cati lucreaza in domeniul studiat?probabil ca cei pusi in functii la firma lu tata acum vor sari in sus,dar realitatea asta este,nu ajungi nicaieri pe competente in tara asta.exista si cazuri exceptionala unde cu un dram de ajutor de sus..si cu anumite circumstante unii au reusit.dar ce pondere au acestia?
Majoritatea colegilor mei,unii poate sefi de promotii lucreaza prin Italia la spalat de farfurii,sau prin comert la noi(nu la birou..ci la munca de jos)..nu dezaprob munca de jos DAR asta e perspectiva studentului roman?a tanarului roman?
Lasati putin deoparte manipularile,de care suntem oricum constienti,si veti vedea FOAMEA.
Subscriu intru totul! Am trait astea, si, partial, inca le mai traiesc! Sper sa le traieasca si cei care ne "conduc".