Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!!
S-a ajuns insituatia asta cu multi caini vagabonzi din cauza indiferentei noastre daca acum 6-7 ani (cand multa lume incepusera discutiile pe acesta tema despre a se eutanasia sau nu cainii) se castaru cainii ( si femelele si masculii) nu se mai inmulteau DAR eu in zona mea mi-am facut datoria si bineinteles ca le-am gasit si un loc la curte insa sunt multi oameni care arunca cainii(pui) si in zilele nostre si cainii se vor inmultii si daca se vor eutanasia tot nu vom scapa de caini vagabonzi pt ca oamnii vor arunca iarasi puii nedoriti . Noi avem o mentalitate foarte egoista ne plac animalele cumparam cu bani din magazine caini de rasa si pe cainii de pe strazi las-i in voia sortii ce ne intereseaza pe noi "doar nu i-am aruncat eu" . Voi face o comparatie ciudata dar asa gandim si despre copii abandonati " cine ii face sa si-i creasca". Eu cred ca ne meritam sorta daca am fii mai buni si mai milostivi si mai implicati in ajutorul celor care necesita sprijinul nostru(oamnei si animale) eram o tara mai frumoasa.
Romania e o tara frumoasa geografica pacat ce e locuita de oameni care se cred superiori mediului inconjurator.
Apropo sunt de acord cu eutanasiere cainilor agresivi vagabonzi si cu stapan(fara eutanasierea stapanului)
|