View Single Post
Vechi 22.01.2012, 13:18:07
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
1. Subiectul ce vrea si ce nu vrea Domul nostru e prea complicat pentru mine. Dar stiu ca tot ce misca sub soare se misca cu voia Domnului. CIne sint eu sa spun ca nu-mi convine ceva sau sa vorbesc despre ce nu inteleg? Daca exista musulmani, exista pentru ca Domnul nostru a ingaduit asta si nu ma voi grabi sa condamn la moarte vesnica niste oamnei care este foarte posibil sa fie mai buni ca mine. Domnul va avea grija de ei.
2. Daca tot ati dat exemplul versetelor din Marcu: primele cuvinte sint "Mergeti in toata lumea..."; oare ce ati facut dumneavoastra care v-ati nascut ortodocsi, si considerati ca sinteti singurii care detineti mintuirea, ca sa raspinditi Cuvintul Lui Dumnezeu? Cam nimic. In acest context, cind dumeavoastra ii condamnati pe bolnavii pe care nu i-ati vizitat, pot sa cred ca ortodoxia e ca un club in care intra numai niste elite, insa nu e nici un caz o religie a iubirii.
Nu sunteti corecta doamna. Cand Stefan cel Mare se lupta cu turcii musulmani, ce au facut romano catolicii cu papa lor? Nimic, cu toate ca Stefan i-a cerut ajutorul papei Sixtus al IV-lea.Asa ca Vaticanul dumneavostra nu a facut nimic in apararea credintei crestine secole de-a randul. Ba da, a facut. A sposorizat razboaiele religioase intre romano catolici si protestanti, ca sa nu m-ai zic de Inchizitie si de cruciade. Si de cand ortodoxia este un club in care INTRA DOAR ELITELE? Ati vrut sa intrati si nu ati fost primita? Stiti pe cineva care a vrut sa intre in acest "club select" si i s-a inchis usa in nas? Dati-mi un exemplu. Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 22.01.2012 at 13:20:13.