View Single Post
Vechi 22.01.2012, 17:35:00
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Raul,eu discutam despre cazul de mai sus,cu copilul sfasiat de caini langa o ferma,iar cainii care au facut acel atac asupra copilului erau animale CU stapan,asa ca toata melodrama de mai sus,e pe langa subiect,avand ca scop,probabil,manipularea in favoarea sustinerii propriilor convingeri.
Sa inteleg ce anume din postarile tale,ca ar trebui sa "starpim" cum spui cu atata patima toti cainii,inclusiv ca au stapan sau nu?Sa inteleg ca acel om,in grija caruia se aflau nu este responsabil,ci animalele pe care le-a lasat libere?
Paradoxal cu tot ceea ce sustii,Raul,se pare ca nu ai o parere prea buna despre semenii tai si probabil ii consideri mai slabi de minte si mai iresponsabili decat niste animale...:)
Sau prin deductie logica,poate ajungem la rationamentul ca daca prin absurd tu faci vreo prostioara de ordin penal,legiuitorii sa il traga eventual la raspundere pe catelul tau,pentru ca are mai mult discernamant decat tine! :))
Sa fim seriosi,Raul,nu ti se pare ca te duci putin in ridicol si ca uneori esti asa de agatat de propriile idei,incat te autosabotezi?
Si inca ceva...eu cred ca tine de maturitate si educatie sa poti vorbi civilizat si cu calm si atunci cand nu impartasesti opinia cuiva.Nu imi aduc aminte sa te fi atacat,jignit sau ofensat cu ceva vreodata,indiferent de ideile pe care le-am impartasit sau nu cu tine,iar faptul ca ai astfel de reactii visavi de un om doar pentru ca nu se afla in asentimentul tau,imi arata destul de limpede ca tentativa unui dialog este lipsita de sens,prin urmare va fi si ultima data cand ma voi adresa persoanei tale.Ma ierti daca te-am deranjat cu ceva si o seara frumoasa si tie!