View Single Post
Vechi 22.01.2012, 21:21:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Nu,in niciun caz,datorita "dosarului" ei. Insa nici cu una ca Teo n-as putea sta,sa o vad in pat langa mine si sa-mi vina sa o iau la fuga. Intr-adevar,poate nu e exemplul potrivit,vroiam doar sa subliniez ca nu poti sta (o viata) langa o persoana fata de care nu ai niciun fel de atractie fizica. Nu zic ca e bine,ca e un criteriu care sa-l punem pe prim-plan etc. dar asta e adevarul.

Am fost tentata sa spun ca s-o gasi si pt Teo cineva care sa fie fermecat de discutiile cu ea sau de simtul umorului dezvoltat pe care il poseda...dar mi-am amintit ca Teo este nemaritata...

-Daca s-ar fi nascut cu 50 de ani mai in urma,ar fi fost adulata de barbati...
-Daca ar fi fost barbat,ar fi fost insurat cu un manechin sau actrita...

Poate gresesc,si o fi alegerea ei sa stea singura,satula fiind de superficialitatea si misoginismul aflate la barbatii cu care a intrat in contact :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote