Parerea mea!
Ar trebui sa incheiati acest subiect,am citit pana acum toate mesajele voastre fiecare cu parerea lui mai mult sau mai putin importanta...la o concluzie finala nu veti ajunge...si ce rezolvati insa pana la urma doar ura intre voi,cuvinte urate...!Si eu mi-am scris parerea in aceasta problema si sa schimbat ceva in societatea noastra nu!Nu putem noi cei mici cei de jos face mai nimic...Ma iertati pt indrazneala nu am o experienta de viata asa de mare k a dvs de aici dar e dureros sa vezi cum din prieteni sau chiar de nu sunteti toti prieteni dar credeti in acelasi Dumnezeu sa ajungeti sa va vorbiti in asa fel!Cred ca fiecare va doriti binele pt aproapele vostru!Fiecare aveti cei 7 ani de acasa,aveti o educatie buna,crestineasca doar ca ganditi diferit...si va exprimati din propriile experiente.Va rog sa nu ma intelegeti gresit nu iau partea nimanui eu mi-am exprimat parerea mai de mult,insa e pierdere de timp cu aceste neintelegeri!Este o problema majora intradevar dar atat timp cat nu putem face ceva in solutionarea ei,cred ca o rugaciune ar ajuta mai mult.Aceasta a fost parerea mea fiecare are vointa libera sa faca ce doreste...puteti continua...
|