View Single Post
Vechi 22.01.2012, 22:58:22
ioan cezar
Guest

Implicit

Ca tot pui tu sare pe rani, draga Yasmina, uite ca-mi trecu prin minte si un titlu! :)
Sarea si ranile, rana si sarea, nu mai stiu cum...

Ei bine, dupa ce scriu romanul ala (! Doamne ajuta!) uite, cautam impreuna titlul. Si il rugam si pe MariS_ sa participe, ce zici?
Dar mai e mult pana atunci, Yasmina, of ce sare ai turnat tu pe rani, dac-ai sti....

Imi cer iertare ca fac pe literatul, nu e intentionat, pur si simplu nu prea stiu cum sa spun altfel, nu ma lasa ceva, nu stiu ce. Pesemne boala, stiu si eu?...

Nu am talent de scriitor. Am citit mult, iubesc literatura si cam stiu ce inseamna o carte buna (scrisa de altii, se intelege). Daca sunt ceva bun pe lume, mereu ii spun sotiei, apoi asta sunt: un bun cititor. E singurul meu orgoliu care mi-a mai ramas in picioare. Citez si comentez la nesfarsit, fac mii de asocieri, ma mut in alt univers si nu mai vreau sa revin decat compunind poezele proaste si povestiri, boala grea... Dar de scris nu scriu.

Scriitorul meu preferat e Graham Greene. Dar il iubesc aparte pe Panait Istrati.
Iar Patrick Suskind e autorul care m-a facut, cand am iesit prima data din tara, la Paris, sa imi amintesc de satul meu natal cu o intensitate halucinanta, nu stiu prin ce asociere secreta (citeam prin 93 "Parfumul").

Imi cer iertare ca am lasat impresii livresti pe un astfel de forum. Nu am capacitatea sa ma exprim altfel, e un handicap al meu pe o problema, cred, adinc emotionala, un doliu pesemne, o vinovatie adinca... Voi incerca sa ma cenzurez.
Ori, pur si simplu sunt un barbat sentimental..., da.... mai degraba asta cred ca e!
Nasol.
Reply With Quote