Femeia plastic,fara minte dar cu bani e cautata in ziua de azi.!!!!Dzeu pe fiecare l-a facut frumos in felul sau fiecare are gingasia lui,de noi depinde ce ne dorim!Ochii vad inima cere...insa mare grija ce iti doresti!Nu tot ce e bun si frumos iti este de folos in viata si chiar pt mantuire.Fiecare persoana isi alege jumatatea in functie de anumite criterii care sa il multumeasca pe toate planurile!Aspectul fizic pot spune chiar si intro relatie doar de prietenie conteaza adica intr-o oarecare masura depinde de fiecare cat de mult.Poate unii nu ma vor intelege dar din proprie experienta nu poti sta langa un om oricat de bun,frumos si sensibil ar avea sufletul,inima sa,daca nu este si un pic de atractie fizica.Poate asa doar simpli amici...dar pana la casatorie...Uratenia nu consta in ce a trupului Dzeu ne-a facut dupa chipul si asemarea Sa,parerea mea este ca uratenia sufletului este cea mai grava!Sa va spun cateva idei de ale mele din adolescenta!!Nu sunt o pers fr deci ma consideram urata si atat ma intristam imi doream sa fiu ca nu stiu care vedeta sa ma imbrac,coafura,doar sa arat bine...fara sa imi dau seama ca fiecare om e unicat are valoarea lui,ii multumesc Domnului ca ma trezit la realitate si acum pretuiesc fiecare om nu doar dupa aspectul fizic,si ca imi place de mine asa cum sunt,oare Dzeu daca ma vroia mai fr nu ma facea?dar asa ia placut Lui,si cred ca o fata este mult mai draguta naturala decat....cum vedeti si voi ca sunt majoritatea!Sa nu radeti de ideile mele,fiecare e liber sa isi spuna cuvantul!
|