Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90
Da, adevarat! Sunt total de acord. Ar trebui controlata prin lege detinerea de animale de casa, mai ales cand acestea pot deveni periculoase [cazul cainilor].
|
Asa,de la "ar trebui" si pana la ceva concret e cale lunga. Ar trebui multe,evident,dar pana atunci eu te-am intrebat CONCRET ce trebuie facut? Sa toleram patrupedele si sa privim cum un biet copilas de 6 ani se afla intre viata si moarte? Anna,vei avea copii,fereasca Dumnezeu sa pateasca la fel. Si tine minte vorba asta,mediteaza putin... Putea fi ORICINE in locul acelui micut,chiar tu!
Citat:
Dar demonstreaza'ne TU ca nu aveau stapan. Din moment ce ancheta a stabilit ca acele animale apartineau cuiva, nu vii tu, nimeni in drum si plin de praf, sa fii gica contra numai asa, din plictiseala!
|
Nu a stabilit nicio ancheta,asa au "stabilit" canalele de stiri. Ancheta nu s-a terminat nici in cazul micutului,dapai in ceea ce-i priveste pe caini... Cu legea nu e chiar asa,nu bati din palme si gata,elucidezi misterul. Sunt la drept,ai uitat? Acei caini vor fi declarati de instanta ca fiind cu stapan doar daca au acte,sunt insemnati etc. (ceea ce ma indoiesc),sau daca asa-zisul stapan recunoaste si marturisteste ca erau ai lui (ceea ce iarasi ma indoiesc). Arata-ne tu alte cai si metode legale de a demonstra cui apartin acele patrupede.
Citat:
Acei caini aveau stapani, iar acei stapani ar trebui foarte aspru pedepsiti.
|
Uite,sa admitem ca aveau stapan,ca sa te simti tu bine. Pana una alta cel pedepsit a fost acel copilas care sta acum sfasiat intr-un spital,zbatandu-se intre viata si moarte! Asta e ADEVARUL,accepta-l!
Citat:
Da, ne tot bagi pe gat animalul tau, un matz de 2 kg care oricum nu ar putea face rau nimanui. Si eu am avut 12 caini si i'am tinut in curtea mea. Si? Ce demonstrezi cu asta? Ca esti tu marele justitiar al noptii? Vezi'ti de treaba!
|
Hmm... are 5 kg pe putin. Crede-ma,nu vrei sa-ti arat ce rani poate provoca si acest matz "nevinovat". Demonstrez doar ca in calitate de iubitor de animale il tin la mine in casa,il ingrijesc si imi asum TOATA responsabilitatea in ceea ce-l priveste.