View Single Post
Vechi 22.01.2012, 23:54:00
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Acum revenind la constatarea dvs: daca cumva totusi ne aflam in "lanturile mortii" si in mare inselare? Avem siguranta detinerii adevarului? Chiar niciodata nu v-ati pus aceasta intrebare fie si numai cu o adiere de gand? Nu este atunci credinta ortodoxa ",,pravoslavnică credință fără care nimenea nu poate să se mântuiască".?

Ceea ce este sigur si fara indoiala este ca adevarul este unul si calea este doar una. Nu exista mai multe adevaruri si nici sume de adevaruri sau grupuri de adevaruri. In acest caz, dupa dvs suntem noi ortodocsii in lanturile mortii si potrivnici ai lui Dumnezeu?Fericit cel ce ajunge la Adevar adica la Hristos.ma iertati.
Doamna,as putea sa stau sa analizez pana la adanci batrineti cine are dreptate si cine nu dar nu va pot garanta o concluzie.Ce pot eu sa va spun,si Dumnezeu este sus si stie,este ca viata mea mi-am pus-o in mana Lui si pentru fiecare decizie ma rog Lui.EL stie ce i-am cerut de-a lungul timpului si eu stiu cum mi-a raspuns EL,de prea multe ori ca sa mai mai indoiesc de faptul ca vegheaza EL.Nu vorbesc de emotii superficiale sau de concidente stranii.Nu am nici un fel de indoiala cu privire la ce va decide in ceea ce ma priveste.Orice ar fi drept va fi.EL va judeca tot in aceea Zi a Judecatii,si tot ce nu stim atunci se va vedea.

Va multumesc si dvs si dl.Zaharia,Ioan,Erethorn si Cristi pentru ajutor si va doresc o seara placuta in continuare,

Last edited by Scotland The Brave; 22.01.2012 at 23:58:29.
Reply With Quote