View Single Post
Vechi 23.01.2012, 04:56:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Cu credinta la raspantie !

Parca aceasta era tema , Ioane ! Vezi tocmai de aceea te-am atentionat , ca sa nu ajungi vreodata sa-ti pui si tu astfel de intrebari , sa bajbai in necredinta ! Pacat ca atunci cand ne inscriem pe un forum , ignoram multi dintre noi cele scrise in trecut , adica nu cercetam arhiva , care este deosebit de interesanta , si unde au pus suflet cei ce au trecut pe aici . Ioane , te rog sa ti mai aproape de Biserica Ortodoxa , nu numai teoretic , ci mai ales practic , si astfel in timp ai sa-mi dai dreptate , caci altfel vei ajunge ca acel om din provincie care considera ca numele de ortodox este ceva depasit , invechit , sau mai stiu eu cum . Atentie mare , Ioane ! Pana una alta te rog sa revenim la tema de aici , si sa o ajutam pe Sofia , daca putem , iar daca nu , sa-i lasam pe altii . Despre ecumenism s-a scris pe forum sute de pagini , dar nu le-ai citit tu ! Iti dau un link la intamplare , caci sunt o gramada ( doar bunavointa sa avem):
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=524