View Single Post
Vechi 23.01.2012, 18:29:15
enculescunicoleta enculescunicoleta is offline
Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Implicit Doamne-ajuta!

Doamne-ajută!
Vă mulțumesc mult-mult de tot pentru toate rugăciunile pe care le-ati ridicat, pentru mine, la Tronul Celui Preaînalt și al cărui Nume Sfânt este!
Îți mulțumesc, scumpa mea Laura, pentru tot ce ai făcut și faci pentru mine! Ești o colegă și o prietenă minunată!
Pe scurt, povestea mea o cunoașteți. Nu mai vreau să amintesc despre problemele cu Casa de Pensii, ci doar despre operația prin care am trecut. Din cauza parezei instalate în urma unui accident suferit în urmă cu aproape 14 ani, nu am avut și nici acum nu am control asupra gleznei stângi. Din cauza aceasta, glezna mi s-a răsucit, cu trecerea anilor, din ce în ce mai tare, ajungând să calc, practic, pe o jumătate de talpă, cu dureri groaznice. Am fost operată, pe 12 ianuarie a.c., de triplă artrodeza, mi s-au fixat oscioarele gleznei cu șuruburi, scoabe - sârme -. Nu am voie să merg 90 de zile, după această perioadă va trebui să mi se pună (nu știu încă pentru cât timp) un aparat ghipsat cu toc (glezna a fost fixată/blocată la 23 de grade). În final, voi avea voie să merg cu ... pantofi cu toc de 2 cm. Mi se va părea ceva ciudat, pentru că, de 14 ani, port ghete ortopedice, cu resort pe talpă și plăcuțe de fier pe lateral... În sfârșit... Operația a trecut cu bine, deși a durat 3 ore, iar la sfârșit le-am cam dat de furcă medicilor, pentru că nu mă trezeam... Dar, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, către care ați înălțat rugăciunile voastre, am trecut peste acest hop. Sper să fie bine. Mi-e frică... Știu că nu trebuie să-ți fie frică, când Îl ai pe Dumnezeu lângă tine, totuși...
Vă mulțumesc că vă gândiți la mine și că mă purtați în rugăciunile voastre!
Vă doresc, la rându-mi, numai bine, pace, sănătate și bucurii sfinte, împlinirea tuturor bunelor voastre doriri!
P.S. Despre nevoi... Da, am nevoie de mai multe (medicamente, transport la control...). Întâi de toate, pentru că mai am un examen (pe 1 februarie), aș avea nevoie de un cărucior. Nu de tot. Doar pentru acea zi.
Vă mulțumesc mult pentru tot!!!
P.S.2 Nu prea pot să intru des pe forum, pentru că e cam incomod (nu e laptop), de aceea vă rog să nu vă supărați dacă nu voi fi promptă în a răspunde. Vă mulțumesc pentru înțelegere!!!
O seară și multe-multe zile binecuvântate!
A voastră soră întru Hristos,
Nicoleta Enculescu
Reply With Quote