Multumesc Sfinte Nectarie!
Ma aflu in plina sesiune de examene. Aseara la ora 17.00 am sustinut primul examen. A fost un examen cu un nivel de dificultate mediu insa din cauza emotiilor si a oboselii am uitat sa scriu pe foaia de examen numarul chestionarului cu grilele pe care le-am avut de rezolvat. Cand am plecat din sala de examene eram sigura ca nu am uitat sa fac nimic insa pe la ora 21.30 mi-am adus aminte ca uitasem sa scriu acel numar. Teoretic, cand scanner-ul care corecteaza raspunsurile acelui examen si nu este scris nici un numar de chestionar esti automat repartizat pentru sesiunea de restanta. Eram foarte suparata nici nu am putut dormi noaptea, si cand adormeam ma trezeam speriata de acest gand,abia asteptam sa se faca ziua sa sun profesorul, nu stiam ce sa fac si m-am rugat la Sf.Nectarie si Sf.Efrem cel Nou sa ma ajute. In dimineata aceasta sun profesorul care ne-a supravegheat pe perioada examenului (tin sa mentionez faptul ca am parte de niste profesori mai severi si mai greu abordabili cand te afli intr-o situatie neprevazuta) si am rugat-o sa ma ajute sa rezolv aceasta problema iar raspunsul profesorului a fost: "Va ajut fara nici un fel de problema, trimiteti-mi un e-mail cu numarului chestionarului". Poate pentru altii, ceea ce am scris eu aici pare ceva banal, insa pentru mine a fost o mana de ajutor venita intr-un moment neprevazut si prin care nu aveam ca "solutie" decat....sesiunea de restante. Tot Sfantul Nectarie m-a ajutat cu naveta la facultate. Avand in vedere ca eu sunt din Piatra Neamt si nevoita fiind sa fac naveta la Iasi cheltuiam foarte multi bani pe cazare iar pentru parintii mei era un sacrificiu in plus. Duminica am fost sunata de catre un coleg (nestiind ca e din Piatra Neamt) care m-a intrebat daca merg la Iasi ca ma aduce el inapoi. De aceea, ii sfatuiesc pe cei care au de sustinut examene sa se roage Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem, Maicii Domnului, Sf.Cuv.Paraschiva deoarece sunt mari ajutatori. Multumesc Tie Doamne, Maica Domnului, Sfantului Nectarie, Sf.Cuv.Paraschiva. Slava Tie Doamne !