in Libertatea(maculator)de azi pe prima pag."cainii lui Sabin Balasa 325 euro pe luna..pai cu banii astia cresti 3 copii.Ieri am citit despre cateii vedetelor(a cata oara?)rasfatati cu parfumurile cele mai faine,cu lese batute in pietre pretioase..cu hainute de firma,despre motanul unei pseudo actrite care a primit de la stapana lui cadou de 1000 de euro..bun..veti spune dar noi nu suntem vedete,,nu avem acei bani..credeti ati rezista tentatiei magazinelor de lux pt.catei,daca ati avea mulkti bani..eu nu cred ca veti alerga la primul orfan..ca doar aceluia nu-i cunoasteti trecutul,parintii nu aveti incredere sa-i dati ceva,sa ii oferiti o masa in livingul casei dvs.,dar cainele..care a crescut de mic in casa,manca-l-ar mama..care v-a lins mana si a dat din coada de bucurie cand veneati dintr-o calatorie..cum sa nu-i cumpere mamita zgarda cu semipretioase,el care e atat de destept si cuminte?Poate ati vazut Bubico cu Horatiu Malaele si Florina Cercel..cam asa arata mamitele de caine..caraghioase.
|