View Single Post
Vechi 25.01.2012, 12:01:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Percepția ta , dragă Loredana, e greșită, căci printre cei mai buni prieteni ai mei de pe acest forum sunt cei de altă confesiune, printre care și Scot , un om mare la suflet cu care și corespondez și care mi-a trimis prin poștă multe cărți Ortodoxe, icoane , și-i mulțumesc din suflet încă odată pentru gestul lui. Tu ai impresia că aici e lipsă de drgoste ?Te înșeli amarnic, căci nu ști în ce relații directe sunt cu mulți din cei cu care polemizez. Vrei să descriu fape concrete ? Am făcut asta în sute de mesaje scrise pe multe Topice , dar asta-i deja Slavă Deșartă, deci mă ispitești, dar te iert , căci știu că tinerețea e de vină , și nu reau intenție. Apoi , citește de vrei tot threadul , cu răbdare , calm și discernământ. Da, multe citate sunt dure, dar adevărate , și sunt adresate nu ție, nu unor Oameni precum Scot, Mihnea , Noesissa , ci celor ce au un singur gând , al "vânării"noastre , care au reușit , parțial, dar au reușit să destabilizeze acest forum . Sunt unii care efectiv ne urăsc, drgă Loredana și vor să vadă spartă Ortodoxia asta . . . !