ai grija ca magulirea shi mila de sine asha incepe, shi apoi o intretzii bine mersi ca fraierul toata viatza... Sa nu crezi in vise nici daca pare ca sunt de la Dumnezeu... asha ne invatza parintzii, ca daca sunt de la Dumnezeu au un temei real, material, au un sens mantuitor specific pentru tine personal... Dar ce spui tu am avut shi eu destule vise de la necuratul cu sensuri aberante prin care sa ma cred mai aparte, mai ceva, sau la care sa ma gandesc multa vreme magulindu-ma inutil... Parerea mea este sa uitzi visele frumoase ca sunt fantasme... si sa nadajduieshti in Dumnezeu adica in Hristos shi nu sa te bazezi pe ele, ca asha ne-a invatzat parintzii Filocalici Varsanufie shi Ioan, iar parintele Cleopa Ilie spunea (de pe un site stiu si eu) ca este cea mai mare mandrie sa primesti visele ca shi cum ai fi vrednic de primiri de vise shi vedenii ira Domnul nu se supara daca nu le primeshti chiar daca ar fi de El trimise, ca shtie ca te straduieshti sa nu primeshti lup in loc de Pastor... Si eu m-am ratacit crezand in anumite vise ciudate shi interesante ce pareau ca au intzeles important sau in liniile din palma shi acum shtiu ca am greshit.... atunci nu prea shtiam...
|