View Single Post
Vechi 25.01.2012, 13:34:34
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Intr-adevar, e o problema. Nici eu nu stiu ce-as face daca ar trebui sa ma mut din cartier/oras/tara si n-as mai putea ajunge la biserica mea, iar in alta nu m-as integra. Probabil,ma gandesc, daca as fi in America, as merge la cea mai apropiata biserica, chiar si de alta confesiune (catolica sau protestanta, nu chiar orice ciudatenie), si cand as avea mai mult timp si posibilitati as merge la o biserica ortodoxa, chiar si mai departe, daca as sti pe cineva acolo sau mi-ar place. Daca as mai putea veni in tara, macar la cativa ani, as incerca sa-mi mai intalnesc duhovnicul, daca nu mi-as cauta unul acolo. Ar fi posibil sa reusesc, sau nu. Depinde si de "religia" celor cu are am sa fiu acolo, important ar fi totusi sa nu ne lepadam de Cristos si, daca se poate, sa practicam si Sfintele Taine. Din pacate, daca te casatoresti cu un protestant, de exemplu, chiar daca nu ti se cere sa te convertesti, biserica ortodoxa cred ca nu iti recunoaste casatoria si nici nu-ti mai da sfanta impartasanie...
Reply With Quote