View Single Post
Vechi 25.01.2012, 15:37:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Tot raman la parerea mea gresita, Ca nu cu canonele indrepti omul care te uraste. Si nu doresc sa postati faptele bune, ptr ca e o isipta strasnica. Si pe Hrsitos l-au urat, si pe sfintii.
Omul poate sa aleaga : sa fie Un Ioan Botezatorul sau un Ioan Evanghelistul. Dar daca alegem sa fim cel dintai, trebuie sa avem trairea celui dintai. E foarte bine sa atragi atentia cand se greseste, dar sa incepi sa arunci anateme...
Noi ne maniem repede pe acesti eretici, si pe buna dreptate, caci e o manie dreapta. Dar psalmistul invata"Maniati-va, dar nu gresiti".Poate un soi de rugaciune ptr indreptarea lor n-ar strica(zic asta, crezand ca e bine, cu toate ca nici eu nu ma rog ptr ei, de multe ori cu greu si ptr mine).
Dar asa cum spuneti, tineretea e de vina ptr ca vad lucrurile asa.
Vrând , nevrând , mai cu drag , mai cu de-a sila , îi pomenim pe toți în rugăciune , zi de zi , seară de seară , căci avem această oblgație la rugăciunile de dimineață, de seară, dar mai ales la citirea Psaltirei , unde avem acel pomelnic obligatoriu după fiecare catismă . Repet , sunt oameni minunați și în alte credințe , și am întâlnit astfel de oameni , am prieteni printre ei , am învățat multe de la ei , îi respect și nu mă interesează dumnezeul în care cred , dar un minim de bun simț se impune când vi pe un site ORTODOX , ori aici e buba ! Unii își iau titulatura de ORTODOX la derută , în batjocură , pentru a sminti , alții vin cu gândul de a racola noi adepți , alții vin doar pentru a crea zâzanie . . . Știu ce vorbesc , și multe "nebunii"am văzut și citit în șase ani de forum . Se șterg multe mesaje de adminul acestui site, tocmai pentru a nu sminti pe cei mai slabi de îngeri , dar tot mai scapă câte ceva nefolositor, asta ca să mă exprim mai blând . În sfârșit , căci nu mai am timp să tastez pe telefon , dar timpul îmi va da dreptate și mie și tuturor iubitorilor de Dumnezeu ortodocși . Ai grijă de tine, căci apuci vremuri nu tocmai însorite ! Cu drag: Cristian