Buna ziua si Domane ajuta,
As vrea si eu sa impartasesc cateva minuni. Vreau sa zic ca Maicuta Domnului Sf Iosif de la Partos, Sf. Nectarie, Sf Parascheva, Sf Serafim, Sf Nicolae, Sf Matrona m-au ajutat foarte mult. Am simtit multe minuni, una dintre ele a fost in ultimul an de facultate,aveam ultimul examen, era ultima prezentare, cel mai greu examen din toata facultatea si am mers sa ma rog la Sf Iosif de la Partos sa ma ajute sa-l trec, am plecat de la racla lui cu certitudinea ca il voi lua cu siguranta, dar l-am picat, cand am vazut ca l-am picat am fost putin dezamagita in ideea ca Sf Iosif nu a vrut sa ma asculte, simteam asa un gol, ma resemnasem si cu ideea ca trebuia sa intru in extensie deci sa mai astept un an pana la terminarea facultatii (as vrea sa mentionez cu rusine ca alergam la Sf Iosif numai cand aveam nevoie de ceva), dar dupa cateva zile de la trista veste am primit un anunt ca profesorul ne mai acorda o sansa sa mai dam examenul, lucru ce nu se mai intamplase in trecul el fiind cel mai temut si sever profesor din facultate si evident ca la urmatorul examen l-am luat (pentru aceasta data m-am rugat si la Sf Parascheva), si acum imi dau lacrimile cand ma gandesc la asta, Sfantul a vrut sa ma invete sa am deplina incredere in Dumnezeu,ii multumesc Maicutei Domnului , Sf Iosif si Sfintilor mentionati mai sus pentru ajutor si pentru mijlocire.
Acum va povestesc despre alte 2 minuni,eram casatorita fara lucru si mai pedeasupra sotul meu era in anul 4 a 3-a oara si lucra ca student, la sfarsit de primavara urmau examenele, eram in postul mare si mi-am zis eu hai sa incep sa ma rog si sa citesc acatistul maicii Domnului grabnic ajutatoare ca sa-l ajute D-zeu pe sotul meu sa ia examenele ca sincer eram déjà in culmea mahnirii, dupa 3 zile de cand am inceput sa postesc si sa citesc acatistul am zis ca daca tot ma rog sa ma rog si pentru mine sa ma ajute Dzeu sa-mi gasesc de luru, si nici dupa 3 zile de rugaciuni am primit un telefon in legatura cu un interviu si am si fost angajata si vreau sa va zic ca si sotul meu a trecut anul si a dat examenul de licenta si de pe post de student a trecut pe post de angajat calificat. Vreau sa-i multumesc lui Dzeu si la toti sfintii care au intermediat pentru noi pt tot binele, pe care cu siguranta nu-l meritam.
Imi cer scuze pentru greseli.
Domane ajuta!
|